Beställa

Köpvillkor

Allmänt

Varor till försäljning finns normalt bara i ett eller några få exemplar, men vid intresse kan för det mesta större leveranser ordnas. Alla beställningar som genomförs är bindande.

Priser

Alla priser på handmadebyjenka.se är i svenska kronor (SEK) inklusive svensk moms (25%). Inga avgifter tillkommer utöver försäljningspriset.

Leveranstid

Leveranstid enligt postens leveransvillkor, normalt 3-4 vardagar.

Frakt

Fraktfritt inom Sverige. Vi skickar främst paket med Posten.

Betalsätt

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Läs mer på www.payson.se

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50 kr.

HandmadebyJenKa.se innehar
F-skattsedel.


Du beställer genom att göra en beställningsförfrågan via formuläret nedan. När vi gått igenom din order får du ett bekräftelsemail med en Payson-länk för betalning av ditt köp. Vi skickar dina varor när din betalning har gått igenom.

Frågor kan mailas till:
info@handmadebyjenka.se


Beställningsförfrågan

För- och Efternamn:

Gatuadress:

Postnr & Ort:


E-post:

Mobilnr:


Önskar beställa:
(Skriv antal, namn och artikelnummer.
t.ex. 1 st Virkad kudde 12-182 )


Ja, jag godkänner köpvillkoren.