Vilken dag!

25 maj, 2013

Full fart hela dagen. Började dagen med att följa med dottern till skolan och vara med på slöjden. Så kul att besöka min gamla slöjdsal och se vad de små förstaklasseleverna gör. Tyvärr var inte min gamla slöjdlärare där idag. Det var en vikarie, som var tacksam för min
hjälp. ;)

Efter det åkte Anders och jag till Mullsjö för att träffa Miriam på Divido som har gjort min nya fina hemsida.
Helt otroligt snygg!

Sen kollade vi på fönster, som är beställda och ska levereras ca v38.

Efter det lite lunch.

Sen var det bara arbete fram till mitt i natten (och lite till…)

20130525-165633.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>