Ansökan till Designmarknad

21 april, 2014

bild - kopia (11)

Jag har precis skickat in min ansökan till vårens designmarknad, som i år kommer att hålla till på NEO

Man skulle bl.a. bifoga fyra bilder, vilket har tagit många timmar att få till…. När jag gjort kollagen visade det sig att flera bilder var värdelösa vilket var problematiskt eftersom dagsljuset sedan länge försvunnit. Men tillslut fick jag till något så när dugliga bilder :P

Om jag får en plats tänker jag t.ex. ha med mina senaste produkter, vinglasmarkörerna.

Nu är det bara att hålla tummarna och vänta på besked, som bör komma på torsdag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>