Orken har saknats…

10 april, 2014

…orkar väl egentligen inte nu heller men känner att jag måste…

Jag har av olika anledningar leget lågt med mitt lilla företag. Jag har inte ens haft ork eller inspiration att skapa. Men nu känner jag skaparlusten igen!! :) Nu är det bara tiden som saknas. Jag har en ny liten produkt som jag tänker lägga till i mina online-bonusshoppar. eller snarare så har jag en idé till en ny produkt. Hoppas att jag snart kan lägga upp en bild. Väntar på några leveranser som bör komma nästa vecka….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>